Eind augustus 2017. Ik sleep mijn laptop terug van het zonovergoten terras in Spanje naar de keuken. Zoals wel vaker, gaat dit onbedachtzaam en een beetje onbenullig.

Ik druk achteraf teveel op het beeldscherm en tja..... daar kan zo'n beeldscherm helaas niet tegen. Gevolg was dat het beeldscherm onleesbaar was geworden. Zwart, strepen etc. etc. Je kent het wel (of eigenlijk, hopelijk ken je het niet) Niet meer te redden dus. Geluk bij een ongeluk: de laptop was toch al aan vervanging toe, dit stelde ik alleen telkens uit. 

De dag na thuiskomst schafte ik dus direct een nieuwe laptop aan. En zoals dat zo gaat met nieuwe spullen. Je bent er weer extra zuinig op en je wilt ze niet beschadigen. Een echte die-hard haakster zoals Jenny en ik zijn, gaat dan natuurlijk zelf aan de slag om een hoesje te haken.

Aangezien mijn nieuwe laptop ongeveer dezelfde grootte heeft als een schrijfblok, is ie daar ook zeer geschikt voor ;-) Hoe leuk is dat? Hoe wordt het nog beter dan dit?

Natuurlijk heb ik een patroon uitgeschreven. Wil jij deze ook? Je kunt het patroon in de webshop vinden. 

Hartelijke groet Jenny & Alice

 

 

Lees meer »

Voor degene die de laatste tijd onze website bezochten en iets in de trant dachten van 'Heee, zijn jullie er nog?????"


Ja hoor, we zijn er nog.

We zijn alleen beter in haken dan in schrijven :-) Vandaar dat we nog geen bericht/blog hier geplaatst hebben sinds oud en nieuw. 


Wie ons op facebook volgt heeft ook kunnen zien dat we inderdaad lekker aan het haken zijn. Dus geen zorgen, we haken lekker door.
De nieuwe modellen komen ook steeds zo spoedig mogelijk hier op de website.

Geniet van de mooie dagen.
Liefs Jenny & Alice

 

 

Lees meer »

We wensen je fijne feestdagen en een gezond en creatief 2017.

2016 is bijna voorbij. Maarrr 2017 staat al weer voor de deur.

We willen je bedanken voor je interesse in hakenbijdebuurvrouw en hopen je ook in 2017 weer te zien.

Lieve groeten Jenny & Alice

Lees meer »

Oktober.... De maand van de CAL's Begin deze maand zijn er weer een aantal Crocket A Longs begonnen.

Of te wel: Elke week met haakbeminnend Nederland een stukje van een project haken. Elke week wordt er weer een nieuw stukje bekend gemaakt en langszaam aan wordt zichtbaar hoe het gaat worden. Hoewel iedereen hetzelfde haakt, wordt ieders werkje weer anders. 

Er zijn op facebook speciale Facebook-groepen aangemaakt waarin iedereen zijn vorderingen kan showen en iedereen zijn vragen kan stellen. Mooi te zien hoe iedereen elkaar voort helpt.

Zo heeft Lossen en Vasten weer een nieuwe cal. Het Wolplein heeft de droomdeken en Mr. Cey zijn Harvest time blanket.

Wij (Alice) haken de droomdeken mee en elke week een vierkantje van de MR Cey's Harvest time Blanket. 

Haken jullie ook mee met een CAL? Have fun..

 

Groetjes Jenny & Alice

IMG_0976-1.jpg

Lees meer »

Workshops

Workshops

10 sep. 2016

De afgelopen weken zijn we druk geweest met workshops en de voorbereidingen hiervoor.

3 september 2016

was het Tuin Event bij MaRein Creatief in Hellendoorn. 

Toen we vorige week zaterdagochtend wakker werden waren we even bang dat het weer tegen zou werken. Gelukkig was dit niet het geval. Het was prima weer en het was super gezellig. Veel dames kwamen gezellig meehaken en anders creatief zijn. We hebben foto's op onze facebookpagina staan. Op naar volgend jaar....

7 september 2016

was de Creativa Hobby en Doe beurs in bruisend Nijverdal.

We stonden samen met MaRein Creatief in de tent op het marktplein van Nijverdal. Mooi dicht bij de ingang. Hierdoor profiteerden we van een lekker windje. Dit was erg prettig gezien het warme weer. Van 14:00 tot 21:00 hebben we gezellig gehaakt. Niet alleen, jullie hebben gezellig met ons mee vlaggetjes en bloemetjes gehaakt. Reuze gezellig!

10 september 2016

Stola haken in Rijssen.

Vanmorgen hebben we uitleg gegeven aan enkele dames over een stola haken. Ook vandaag was het weer een zeer geslaagde dag.

Dit najaar 2016

We geven de komende maanden regelmatig workshops bij Marein Creatief. Dit doen we zowel in Hellendoorn als in Nijverdal. Zie bijlage voor de datums. Zet de datums alvast in je agenda. Wel graag vooraf opgeven. Enkele weken voor de workshops wordt de aanvullende informatie op deze website en bij Marein aangegeven.

Fijn weekend allemaal. Lieve groet Jenny & Alice

Knipsel-5.png

Lees meer »