Garens kopen, workshop en haken.

Gepubliceerd op 4 juni 2016 19:57

Vanmorgen was Alice al vroeg uit de veren. Ze had bedacht dat ze nog een paar rose bollen Soft Fun wilde.

Om half 10 reed ze met haar Corsa de Dorpsstraat in Hellendoorn in. Oooh nee, Marein Creatief is toch al wel open??? 5 minuten later wist ze dus zeker dat dat nog een half uur zou duren. Hmmmm.... Dat krijg je dus als je zonder koffie op pad gaat.

 

Even ge-appt met Jenny en ja hoor, zij had de koffie klaar! Altijd fijn! Dus daar even heen getoerd. De koffie smaakte zoals gewoonlijk weer heerlijk. Zo'n 3 kwartier later gingen we weer op pad. Alice alsnog naar Hellendoorn om 'een paar' bolletjes rose en grijze Soft Fun te scoren. Jenny naar de Wolwinkel in Rijssen voor de workshop die door Joke gegeven werd. Dé Joke van de Lossen en vasten Cal 2016.

 

Jenny werd ontvangen met een kopje koffie en wat lekkers. Daarna zijn ze gestart met een ontwerp te maken van strijkkralen. Tussen de middag zijn ze ook goed verzorgt met heerlijke broodjes. Toen werd het tijd om garen en kleurtjes uit te zoeken. Dat alleen al is natuurlijk helemaal 'haar ding'. Na de uitleg van Joke zijn ze begonnen met de 'corner to corner' steek. Het was super gezellig en zeker voor herhaling vatbaar!

 

Alice moest die middag nog naar Oldenzaal. En ook daar zit een wolwinkel. Dus daar ook nog even met de neus in de bolletjes. Vanavond maar weer rustig aan de haak. Jenny is met haar laatste dekentje bezig. Alice is begonnen aan 2 nieuwe projecten. De voortgang kunnen jullie via de blog in de gaten houden. Natuurlijk kan je ons ook volgen via Facebook, Instagram, Pinterest en Twitter.

 

En natuurlijk hebben we nog foto's

IMG_0296.jpg

 

 Fijn weekend allemaal! Lieve groet Jenny en Alice

 

 


«   »