Workshops

Gepubliceerd op 10 september 2016 21:33

De afgelopen weken zijn we druk geweest met workshops en de voorbereidingen hiervoor.

3 september 2016

was het Tuin Event bij MaRein Creatief in Hellendoorn. 

Toen we vorige week zaterdagochtend wakker werden waren we even bang dat het weer tegen zou werken. Gelukkig was dit niet het geval. Het was prima weer en het was super gezellig. Veel dames kwamen gezellig meehaken en anders creatief zijn. We hebben foto's op onze facebookpagina staan. Op naar volgend jaar....

7 september 2016

was de Creativa Hobby en Doe beurs in bruisend Nijverdal.

We stonden samen met MaRein Creatief in de tent op het marktplein van Nijverdal. Mooi dicht bij de ingang. Hierdoor profiteerden we van een lekker windje. Dit was erg prettig gezien het warme weer. Van 14:00 tot 21:00 hebben we gezellig gehaakt. Niet alleen, jullie hebben gezellig met ons mee vlaggetjes en bloemetjes gehaakt. Reuze gezellig!

10 september 2016

Stola haken in Rijssen.

Vanmorgen hebben we uitleg gegeven aan enkele dames over een stola haken. Ook vandaag was het weer een zeer geslaagde dag.

Dit najaar 2016

We geven de komende maanden regelmatig workshops bij Marein Creatief. Dit doen we zowel in Hellendoorn als in Nijverdal. Zie bijlage voor de datums. Zet de datums alvast in je agenda. Wel graag vooraf opgeven. Enkele weken voor de workshops wordt de aanvullende informatie op deze website en bij Marein aangegeven.

Fijn weekend allemaal. Lieve groet Jenny & Alice

Knipsel-5.png


«   »